Tankefeltterapi og dig, det kan der gøres noget ved

Ske din vilje!

 

Bliver du nogle gange sur, ked af det eller gal, når du ikke får det du vil have?

Hvad er det du vil have? Hjælper det at surmule eller være ked af det?

 

Det mest almindelige scenarie her i verden er, at blive ked af det, når der er sager der går en imod

 

Nogle mennesker sidder bare og venter på at få, det de gerne vil have af andre. Andre kommer med hentydninger til, hvad de gerne vil have og når det så ikke sker, sætter de sig  og græder og er ked af det. Det virker måske nogle gange for dem, men er der ikke en bedre eller smukkere metode?

 

Det er der! Spørg efter det du gerne vil have. I mange tilfælde får du det du spørger om med det samme. Hvis det ikke sker, så spørg igen, uden at blive ked af det. Hvis det stadig ikke sker, spørg igen.

 

Børn spørger mange gange om det de vil have og får det ofte til slut. Sådan er det også for dig når det kommer til job, kæreste og meget andet. Når du er vedholdende, viser du dine omgivelser, at det betyder meget for dig. Det er virkningsfuldt og stærkt. Vid hvad du vil og gå efter det.

 

Du behøver ikke at gøre dig ked af det, sur eller hysterisk for at få din vilje. Du skal bare beslutte dig til hvad du vil og så lede efter mulighederne hvor du kan få det. Måske er det du ønsker ikke muligt lige nu, men det kan det blive lige pludselig. Giv ikke op. Hvis du ved hvad du vil, kan du træffe hurtige beslutninger når muligheden byder sig.

 

I stedet for at blive ført afsted af trends og andres interesser, så find ud af hvad du selv kan lide og hvad du vil med din fremtid. Beslut dig nu, så får du snart den gode følelse af at får det du vil have.

 

Målbevidsthed føles fantastisk og sammen med udholdenhed er det stærke egenskaber som giver glæde og gør et menneske smukt.

 

http://www.amazingfreedom.dk

 

 

Retfærdighed

 

Glæd dig over livet i dag, og gå ikke for højt op i om alting går retfærdigt til.

 

Hvis du forventer, at dine omgivelser altid behandler dig retfærdigt, vil du blive skuffet. Det er nemlig lidt besværligt altid at få situationer til at blive retfærdige, set fra alles vinkler.

Hvis det er meget vigtig for dig altid at blive fair behandlet vil du komme ud for skuffelser og følelsen af svigt.

 

At holde øje med om “retfærdigheden” sker fyldest, fører til regelrytteri og frygt for ikke at få det, som man har ret til.

 

Hvis du tror at det er en menneskeret at blive fair behandlet. Hvis du mener, at du har “ret til” at få det samme som dine søskende, kolleger eller venner får, lever du på kanten af elendighed. Frygten for ikke at få nok i dette liv, giver ofte problemer i arvesager, med gaver til børn i samme familie og i forbindelse med forfremmelser.

 

Måske kan man bare ikke altid være fair og retfærdig overfor alle og måske er det slet ikke meningen.

 

Det er ikke fair at dygtige mennesker er uden job, det er ikke fair at bøller lemlæster uskyldige, at mennesker dør unge eller mister alt i en tsunami. Nej, livet er jo slet ikke fair.

 

Hvis du er indstillet på, at livet ikke er fair, og at retfærdighed ikke er noget du altid kan forvente, vil du kunne glæde dig, over den venlighed og godhed du alligevel møder. Og du vil ikke være for hård mod dig selv, når du en dag ikke kan leve op til dine egne høje krav.

 

Glæd dig over hvor mange der vil dig det godt, og hvor mange muligheder du har for at gøre godt, og tankefeltterapi hos Rakel Højer .