Bedre oplevelser med erhvervsrengøring

Rengøringsopgaver i en virksomhed

Der er mange forskellige rengøringsopgaver i en virksomhed; mange af hvilke, man måske ikke umiddelbart er opmærksom på. Hos Dahl Rengøring udfører vi både den almindelige, daglige rengøring og sørger for, at detaljerne er i orden.

Det kan være papirkurve, der skal tømmes eller gulve, der skal støvsuges og vaskes. Der skal måske udluftes, og bordplader og andre frie flader skal aftørres.

Der kan være sanitære installationer, der skal gøres rent. Lamper, stoleben, døre og karme.

Måske skal opvaskemaskinen tømmes og persiennerne støves af. Rengøring af kopimaskiner og andre maskiner kan også indgå i en rengøringsaftale.

 

Et godt arbejdsmiljø på arbejdspladsen

Arbejdsmiljøet afhænger af mange ting; der er naturligvis både fysiske og psykiske elementer, der spiller ind. Hos Dahl Rengøring gør vi noget ved begge dele.

Vi lægger vægt på, at vore medarbejdere er glade, når de kommer ud til jer og er klar til at varetage den opgave, vi har aftalt, med perfektionisme.

Dermed gør vi vort til, at arbejdsmiljøet er godt, og har da også god erfaring med, at mange virksomheder arbejder hårdt med hele tiden at vedligeholde og forbedre arbejdsmiljøet. Det vil vi også hos Dahl Rengøring gerne bidrage til.

erhvervsrengøring københavn

 

Hygiejnen skal være i orden!

Vi ved alle, hvor vigtigt det er i vores dagligdag, at hygiejnen er i orden; det giver os en bedre sundhed og en bedre almentilstand i det hele taget.

Et dygtigt rengøringsselskab, der er sig bevidst om sit ansvar, kan sikre at vi alle bliver gladere og lever og arbejder i nogle renere rammer.

Derfor er en god rengøring utrolig vigtig. At der bliver gjort rent; at det bliver gjort de rigtige steder med de rigtige rengøringsmidler og med de rigtige intervaller.

Vi skal alle være sikre på at kunne gå på arbejde uden at blive syge på grund af dårlig eller manglende rengøring og dermed en dårlig hygiejne. Det er vi hos Dahl Rengøring meget bevidste om.

 

Hvordan får jeg en rengøringsaftale?

På denne side om erhvervsrengøring er det tydeligt for alle, at du kan finde hjælp til din virksomhed i København kan du se, hvordan du kommer i kontakt med os.

Vi kommer naturligvis gerne ud til dit hus eller din virksomhed for at se og vurdere, hvordan der bedst kan gøres rent. På baggrund af vurderingen og samtalerne ud fra jeres ønsker og behov, udarbejder vi i fællesskab en rengøringskontrakt.

Dermed er jeres rengøringsopgave overladt til en virksomhed, som I kan have tillid til vil løse opgaverne inden for rengøring til jeres fulde tilfredshed.

Mangler du også erfaringen til at gøre rent selv? Det er nu muligt at finde et godt firma til opgaven, det er lige nøjagtigt dem som vi har talt om, fortsæt med at læse denne artikel, så vil det gavne dig.

Skriv et svar

Your email address will not be published.